• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Prosox Strumpor

Prosox strumpor är skapade för dig med känsliga fötter, där alla strumpor är designade och specialtillverkade för att sitta uppe utan tryck. Strumporna har inga sömmar eller veck som kan riskera att skapa obehag eller skavsår på känsliga punkter.

- Sömlösa strumpor
- Specialstrumpor för känsliga fötter
- Strumpor utan tåsöm
- Lämpliga för diabetiker
- Strumpor med antihalksula för ett bättre grepp

Strumporna från Prosox har en "seamless"-teknologi utan tåsömmar, vilket gör dem idealiska för dig med känsliga tår eller som lätt får skav framtill.

Skaften i Prosox strumpor är bekvämt ribbstickade utan muddar och sitter uppe utan att ge obehagligt tryck eller märken på benet. Detta tillsammans med den sömlösa komforten gör dem även lämpliga för dig som är diabetiker och kräver strumpor utan sömmar, ämnade för känsliga fötter.

Prosox designar även strumpor med antihalksula för att minimera risken för fall- och halkolyckor inomhus genom ett förbättrat grepp. På strumpornas undersida finns klassiska gummimönster som ger ett bra fäste på golvet. Idealiskt för den som har försämrad balans eller ofta går på hala golv.

För bästa komfort är flera av Prosox strumpor dessutom mjukt vadderade med frotté i fotsulan, vilket ger extra stötdämpning och en mer bekväm känsla till ömma, trötta fötter.