• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Rohde

Här hittar du Rohdes skor, tofflor och sandaler som ger dina fötter komfort i varje steg. 

Rohde erbjuder fotriktiga skor i flera olika segment som är designade för att ge dina fötter de bästa förutsättningarna. Rohdes, skor är anatomiskt utformade, vilket ger dina fötter en idealisk bas att både gå och stå på, oavsett hur din vardag ser ut. 

- Fotriktiga tofflor till dam och herr
- Fotriktiga sandaler med anatomisk fotbädd till dam och herr
- Designade i högkvalitativa material
- Miljötänk, vissa av Rohdes modeller är designade med hjälp utav återvunna material

Rohdes historia började 1862 i tyska staden Guben (Brandenburg), i ett garveri så började Rohdes grundare Erich Rohde att producera bekväma skor. År 1926 så förvandlade Erich Rohde om hela garveriet till en produktionsanläggning och har sedan dess producerat fotriktiga tofflor och sandaler. Under 1960-talet så expanderas Rohde till Österrike och startade även upp produktionsanläggningar i Portugal och Östeuropa. 1996 så fick Erich Rohde licensen för att producera och sälja skor för det franska livsstilsmärket Daniel Hecther och breddade därmed hela sin kollektion och utbud – vilket gör att Rohde idag har en mängd olika modeller av skor med olika funktioner och material.

Idag så säljs mer än 4 miljoner av Rohdes skor, sandaler och tofflor världen över och Rohde tillhör en utav de ledande skotillverkarna i Europa. I Schwalmstadt (Hessen) så producerar och utvecklar Rohde alla sina produkter och därifrån så levereras skor till 18 olika länder världen över.

Än idag så står Rohde för kvalité och komfort och har blivit populära hos dem som går och står mycket, har besvär med ömma, trötta fötter eller fotsmärta.