Shepherd Fårskinnstofflor hos Minfot.se

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt från 399kr
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Fria byten
 
Priser inkl. moms
VISAR 1-4 (28)1 2 3 ... 7 Sista 100 per sida

Shepherd fårskinnstofflor

Shepherd fårskinnstofflor är klassiska tofflor är från det svenska skovarumärket Shepherd. Deras skosortiment består av fårskinnstofflor är klassiska tofflor i en tidlös svensk design för både dam, herr och barn. Shepherd är ett svenskt varumärke och deras vision är att skapa produkter av hög kvalité. Shepherds skor finns i flera olika modeller och deras fårskinnstofflor tillverkas för hand av skickliga hantverkare.

Fårskinnstofflorna värmer när det är kallt och är svala när det är varmt, tack vare att skorna är skapade utav fårskinn. Som är ett av naturens mjukaste och skönaste fiber. Shepherds fårskinnstofflor är även smutsavvisande och lätta att tvätta. Med skor från Shepherd så får du en lyxig start på varje dag. Shepherd erbjuder med andra ord tofflor som är utöver det vanliga. Shepherds tofflor är mer än bara en sko, de är hantverk som ger dig och dina fötter den omsorg som de behöver. Tofflorna finns i flera olika färger, modeller och finns för hela familjen. För att alla ska hitta något som passar just dem.

Shepard har funnits i 30 år och har under åren utvecklas enormt och deras framgångssaga bara fortsätter, då företaget växer för varje år som går. Vi tror att det är för att Shepherd är proffs på att kombinera det traditionella hantverket med nya innovativa designs som är vackra och stilrena. Det märks att Shepherd har en stor passion för skor, då varje toffel är ger en unik känsla av komfort och exklusivitet. Shepherd är idag känt världen över för sina varma fårskinnstofflor som är exklusiva, vackra och prisvärdiga.