• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Shepherd fårskinnstofflor

Shepherd fårskinnstofflor och ulltofflor är klassiska tofflor är från det svenska skovarumärket Shepherd of Sweden. Sortimentet består av fårskinnstofflor och ulltofflor och det är klassiska tofflor i en tidlös svensk design för både dam, herr och barn.

- Klassiska tofflor
- Fårskinnstofflor tillverkade med stora krav enligt "Shepherd Code of Animal Treatment"
- Ulltofflor
- Varma tofflor
- Tofflor i naturmaterial

Shepherd är ett svenskt varumärke och deras vision är att skapa produkter av hög kvalité. Shepherd tillåter inte mulesing och har höga krav på djurhållning från de leverantörer de använder sig av.

Fårskinn är ett av naturens mjukaste och skönaste fiber. Shepherds tofflor finns i flera olika modeller och deras fårskinnstofflor tillverkas för hand av skickliga hantverkare. Fårskinnstofflor andas och är temperarutreglerande på ett naturligt sätt vilket gör att de värmer när det är kallt och är svala när det är varmt. Shepherds fårskinnstofflor är även naturligt smutsavvisande men går att tvätta om man gör det på rätt sätt. Med tofflor från Shepherd så får du en lyxig start på varje dag. Shepherd erbjuder med andra ord tofflor som är utöver det vanliga. Shepherds tofflor är mer än bara en sko, de är hantverk som ger dig och dina fötter den omsorg som de behöver. Tofflorna finns i flera olika färger, modeller och finns för hela familjen. För att alla ska hitta något som passar just dem.

Shepherd of Sweden har funnits sedan 1982 och har en lång tradition av att tillverka tofflor i naturmaterial som fårskinn och fårull, helt naturligt helt enkelt. Tofflorna tillverkas i Europa.