Smellwell är doftpåsar hos Minfot.se

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt från 399kr
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Fria byten
Priser inkl. moms
VISAR 1-4 (9)1 2 3 Sista 100 per sida

Smellwell Doftpåsar

Smellwell är doftpåsar som tar bort odörer och andra illaluktande dofter. Smellwell är ett svenskt företag som startades då de såg ett behov av att lösa ett genant problem, nämligen illaluktande skor och fötter.

Smellwells doftpåsar är därför specifikt skapade för att ta bort dålig lukt och andra odörer. Doftpåsarna absorberar fukt, neutraliserar PH-balansen, motverkar bakterier och samtidigt tillsätter en fräsch och behaglig doft.

Smellwells historia började hos en fotbollsintresserad familj i Varberg, där pappan i familjen klagade på sina barns illaluktande fotbollsskor. En dag så fick han nog och åkte till sportaffären för att köpa något som skulle ta bort den ovälkomna lukten. Allt från speciella bollar till sprayer testades, men inget gav ett önskar resultat och det var då han bestämde sig för att hitta en egen lösning på problemet. Resultatet blev SmellWell.

Och det blev minst sagt ett lyckat resultat. SmellWell är en produkt som i dagsläget används av mer än 500 000 nöjda kunder runt om i världen. Anledningen till framgångssagan är doftpåsarnas funktion och utseende. Samtidigt som doftpåsarna har tagit bort ett genant problem: illaluktande och svettiga fötter.

Smellwell är skonsam för miljön, då den innehåller inga bakteriedödande ämnen. Doftpåsarna består utav naturliga salter och absorbenter som är tillverkade av förnyelsebara råmaterial. Råmaterialet absorberar effektivt fukten och tar bort dålig lukt. Påsarna har genomgått ett omfattande REACH-test som intygar att SmellWell är fria från skadliga kemikalier.

Doftpåsarna finns i flera olika, härliga färger och mönster. Påsarna kan användas i alla typer av skor men de kan också läggas i olika typer av idrottsutrustning, som exempelvis handskar och väskor.