• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Smellwell Doftpåsar

SmellWell är doftpåsar som tar bort odörer och andra illaluktande dofter. Ett svenskt företag som startades då de såg ett behov av att lösa ett genant problem, nämligen illaluktande skor och fötter.

SmellWells doftpåsar är specifikt skapade för att ta bort dålig lukt och andra odörer. Doftpåsarna absorberar fukt, neutraliserar PH-balansen, motverkar bakterier och tillsätter samtidigt en fräsch och behaglig doft.

- Neutraliserar och tar bort illaluktande odörer
- Perfekt för svettiga skor eller sportutrustning
- Miljövänligt alternativ till många deoprodukter
- Teknolgin består av naturliga salter och absorbenter
- Fria från skadliga kemikalier

SmellWells historia började hos en fotbollsintresserad familj i Varberg, där pappan i familjen klagade på sina barns illaluktande fotbollsskor. En dag så fick han nog och åkte till sportaffären för att köpa något som skulle ta bort den ovälkomna lukten. Allt från speciella bollar till sprayer testades, men inget gav ett önskar resultat och det var då han bestämde sig för att hitta en egen lösning på problemet. Resultatet blev SmellWell.

Och det blev minst sagt ett lyckat resultat. SmellWell är en produkt som i dagsläget används av mer än 500 000 nöjda kunder runt om i världen. Anledningen till framgångssagan är doftpåsarnas funktion och utseende.

SmellWell är dessutom skonsam mot miljön, då doftpåsarna inte innehåller några bakteriedödande ämnen. Doftpåsarna består utav naturliga salter och absorbenter som är tillverkade av förnyelsebara råmaterial. Råmaterialet absorberar effektivt fukten och tar på så sätt bort dålig lukt. Påsarna har genomgått ett omfattande REACH-test som intygar att SmellWell är fria från skadliga kemikalier.

Doftpåsarna finns i flera olika, härliga färger och mönster. Påsarna kan användas i alla typer av skor men de kan också läggas i olika typer av idrottsutrustning, som exempelvis handskar och väskor.

2 produkter

2 produkter

Du har sett 2 av 2 produkter