• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Ulle Ulltofflor

Ulltofflorna från Ulle är designade med en präglad naturkoppling med kvalitetskänsla som självklara ingredienser. Ulle ulltofflor är gjorda av 100% ren, ny ull med en uppbyggd innersula och en halkfri sula på undersidan. Tofflorna är skapade för att ge komfort och få hela kroppen att bromsa in och njuta av vardagen.

- Ull är naturligt temperaturreglerande
- Anatomisk innersula med lätt hålfotsstöd
- Ulltofflorna har en generös tåbox vilket bidrar till ett avslappnat steg
- Antihalk-behandlad yttersula för ett bättre grepp
- Passande året om

Ulle ulltofflor har tack vare ullens naturliga egenskaper en självreglerande temperatur, vilket gör att tofflorna värmer när det är kallt men känns samtidigt luftig när det är varmt och ser till att dina fötter får andas. Ullen absorberar fukt och stöter bort den tack vare dess självrengörande egenskaper, vilket gör att du kommer långt med att bara vädra dina tofflor. Du kan även tvätta dem i tvättmaskin på skonsamt ullprogram med ulltvättmedel om du känner att det behövs.

Ulletoffelns naturliga form ger dig även generöst med utrymme för tårna och toffelns ortopediska fotbädd ger stabilitet och komfort för foten. Alla ulltofflor är antihalk-behandlade med en yttersula doppad i naturlatex, för ett bättre grepp på golvet.

Ulles tofflor är för dig som vill uppleva ett skönt par ulletofflor som sprider harmoni i hela kroppen.