nagelsax-till-baby-niegeloh.jpg
nagelsax-till-baby-niegeloh.jpg

Niegeloh Solingen Nagelsax Baby

209 kr

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Nagelsax för känsliga babyfingrar och tår i stål från Niegeloh Solingen. Nagelsaxen har en rundad spets för extra säkerhet. Enkel trimmning av känsliga naglar och tår.

Klassisk nagelsax med en diskret böjd klinga för en perfekt klippning. Nagelsaxens blad är individuellt vässade och finslipade för hand för bästa precision.

Hållbart, härdat stål i hög kvalitet.

Längd: 8,5cm
Producerad i Tyskland

Niegeloh Solingen är världsledande inom högkvalitativa produkter inom nagelvård och nagelvårdsprodukter. Niegeloh Solingen sortiment består utav nagelsaxar, nageltänger, nagelfilar och andra tillbehör som du kan använda för att ge dina naglar enkel och smidig vård. Niegeloh Solingens olika produkter används av professionella experter inom manikyr och pedikyr världen över. 

Nagelsaxar, nagelbandssaxar och nagelklippare hjälper dig med att hålla dina naglar och nagelband naturligt fräscha, fina och starka. Med nagelsaxar från vårt sortiment kan du klippa och vårda dina naglar eller nagelband. Nagelsaxar är designade för att klippa och vårda just naglar. Med nagelsax så minskar du risken för oavsiktliga nedskärningar på huden, tenderar att skära mer jämnt än en vanlig sax.