• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Nagelsaxar

Här hittar du nagelsaxar så att du kan klippa dina naglar på ett enkelt och effektivt sätt. I vårt sortiment så kan du även se nagelklippare och nagelbandssaxar – så att du kan vårda och ta hand om dina fingernaglar, tånaglar och nagelband.

Vårt sortiment inkluderar olika typer av nagelsaxar, från de klassiska modellerna till de mer specialiserade för olika nageltyper och stilar. Oavsett om du har starka naglar, tunna naglar eller behöver en sax för barn, har vi det perfekta alternativet för dig.

Så oavsett vad för sax just du behöver så har vi nagelsaxar som kombinerar precision, hållbarhet och användarvänlighet. Alla saxar i denna kategori är noggrant utvalda och är från välkända varumärken som används av professionella fotvårdare. Saxarna finns exempelvis i rostfritt stål, är steriliseringsbara, handslipade och har en ergonomisk utformning. Vilket gör att de är lätta och smidiga att använda samtidigt som du får en bättre precision och kontroll.

Hur använder man nagelsax?

Att använda en nagelsax är en enkel process som kräver lite övning för att få det perfekt. Här är stegen för att använda en nagelsax på bästa sätt:

  1. Förberedelse: Se till att dina naglar är rena och torra innan du börjar klippa dem. Det är bäst att klippa naglarna efter ett bad eller en dusch, när de är mjukare.
  2. Val av sax: Välj rätt nagelsax för dina behov. Om du exempelvis har tunna eller ömtåliga naglar kan en sax med tunnare blad vara mer lämplig.
  3. Positionering: Håll saxen bekvämt i din hand. Vanligtvis håller du den som en vanlig sax eller tång och placera din tumme i den mindre slingan och två fingrar i den större slingan.
  4. Val av längd: Innan du klipper, bestäm vilken längd du vill ha på dina naglar. Klipp bara en liten bit åt gången om du är osäker, eftersom det är lättare att klippa mer senare om det behövs.
  5. Klippning: Placera saxens blad där du vill klippa nageln. Klipp sakta och försiktigt för att undvika att klippa för mycket åt en gång. Klipp i en rak linje för att undvika att nageln blir ojämn eller skadad.
  6. Formning: Efter att du har klippt nageln kan du använda saxen för att forma kanterna och ta bort eventuella skarpa kanter.
  7. Eftervård: Efter att du har klippt dina naglar, kan du använda en nagelfil för att jämna till kanterna och forma dem.
  8. Rengöring: Efter användning är det bra att rengöra nagelsaxen med tvål och vatten eller en alkoholbaserad rengöringslösning för att förhindra bakterietillväxt.

Det är viktigt att vara försiktig när du använder en nagelsax för att undvika att klippa för nära huden, vilket kan orsaka smärta eller skada. 

Om du behöver hjälp med att välja rätt nagelsax så kan du kontakta vår kundtjänst, vi hjälper dig gärna.