• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar

Nagelsaxar

Nagelsaxar, nagelbandssaxar och nagelklippare hjälper dig med att hålla dina naglar och nagelband naturligt fräscha, fina och starka. Med nagelsaxar från vårt sortiment kan du klippa och vårda dina naglar eller nagelband. Nagelsaxar är designade för att klippa och vårda just naglar. Med nagelsax så minskar du risken för oavsiktliga nedskärningar på huden, tenderar att skära mer jämnt än en vanlig sax och finns i flera olika storlekar för att kunna passa alla. Nagelvård år viktigt för dina naglars mående men också utseende. Genom att använda exempelvis nagelsaxar och andra nagelvårdsprodukter så förlänger du dina naglars hållbarhet och håller dem friska och starka. Hos oss hittar du nagelvårdsprodukter från Niegeloh Solingen och Scholl som erbjuder klassiska saxar och nagelklippare i flera olika modeller.

Niegeloh Solingen är världsledande inom högkvalitativa produkter inom nagelvård och nagelvårdsprodukter. Niegeloh Solingen sortiment består utav nagelsaxar, nageltänger, nagelfilar och andra tillbehör som du kan använda för att ge dina naglar enkel och smidig vård. Niegeloh Solingens olika produkter används av professionella experter inom manikyr och pedikyr världen över. 

Scholls vision är att främja människors hälsa, komfort och välmående med början från fötterna. Därför erbjuder Scholl även fotvårds och nagelvårdsprodukter som är smidiga, enkla och effektiva att använda. 

17 produkter

17 produkter

Du har sett 17 av 17 produkter