Fotsvamp - produkter som dödar svampen

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt från 399kr
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Fria byten
Priser inkl. moms
VISAR 1-4 (10)1 2 3 Sista 100 per sida

Fotsvamp

Här hittar du fotvårdsprodukter som effektivt behandlar fotsvamp och tar död på svampen.

Fotsvampen behandlas med hjälp utav olika fotsvampsbehandlingar och svampdödande medel. Produkterna är unikt skapade för att behandla fotsvamp och som har antimikrobiella egenskaper som hjälper till med att förhindra inflammationer och motverka att fotsvampen kommer tillbaks.

Symtomen på fotsvamp är att huden kliar och huden är även fuktig, vit, flagnar och spricker. Vanligtvis så brukar fotsvampen angripa huden mellan tårna och därför är det även vanligt att drabbas av sprickor mellan huden. Om du har drabbats av fotsvamp är det viktigt att du behandlar den, eftersom fotsvamp är väldigt smittsamt och därför är det även vanligt att man blir drabbad av det. Fotsvamp kan spridas genom våta golv, handdukar skor och strumpor. För att undvika fotsvamp bör du tvätta och torka fötterna ordentligt, särskilt noga mellan tårna.

Det är även bra att undvika att gå barfota på våta golv i exempelvis simhallar, omklädningsrum och liknande. Genom att använda badskor så undviker du att gå barfota. Badskorna hjälper dig även med att minimera halkrisken på det hala och våta underlaget.

-->