• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Nagelfilar

Här hittar du nagelfilar som du kan använda till dina fingernaglar och tånaglar.

Nagelfilarna finns i flera olika modeller i olika material, färger och som har olika egenskaper. Men den gemensamma nämnaren för alla filar är att de är skapade för att ge dig släta, vackra och välvårdade naglar. Så oavsett om du föredrar en grövre fil eller vill ha en tunnare, finare nagelfil så har vi det du behöver för att ta hand om dina naglar.

Hur använder man en nagelfil?

  1. Starta med rena, torra naglar för att få bästa resultat.
  2. Välj den filtyp som passar dina behov - grov fil för att forma eller finare fil för att jämna ut kanterna.
  3. Fila naglarna i en jämn rörelse, undvik att fila fram och tillbaka.
  4. Använd den finare sidan av filen för att jämna ut kanterna och skapa en slät yta.
  5. Avsluta med en poleringsfil för att ge naglarna en naturlig glans.

Våra olika nagelfilar:

Glasfil: Är kända för sin jämnhet och skonsamhet gentemot naglarna. De ger en fin och slät yta på nagelkanten och minimerar risken för splittrade naglar. Glasfiler kan också vara hygieniska då de är lätta att rengöra och kan användas om och om igen.

Sandpappersfil (Emeryfil): Den vanligaste typen av nagelfil och deras grova yta är effektiv för snabb formning och förkortning

Nagelpolerare (Bufferfil): har flera sidor med olika grovhet. De används för att jämna ut nagelytan och polera naglarna till en naturlig glans. Dessa filar är perfekta för att förbättra naglarnas utseende utan att använda nagellack.

Nagelfil i stål (Metallfil): Hållbara och kan användas under lång tid. Deras fina yta är idealisk för noggrann formning och jämning av naglarna.