• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar

Nagelfilar

Nagelfil hjälper dig med att hålla dina naglar och nagelband naturligt fräscha, fina och starka. Med nagelfilar från vårt sortiment kan du vårda dina naglar och nagelband. Nagelvård år viktigt för dina naglars mående men också utseende. Genom att använda exempelvis nagelfilar och andra nagelvårdsprodukter så förlänger du dina naglars hållbarhet och håller dem friska och starka. Det finns många olika typer av nagelfilar som är gjorda i olika typer av material och har olika egenskaper. Hos oss hittar du nagelfilar i olika segment: Safirfilar, glasfilar och sandpappersfilar från Niegeloh Solingen, Scholl och Vadeco Fashion. 

Niegeloh Solingen är världsledande inom högkvalitativa produkter inom nagelvård och nagelvårdsprodukter. Niegeloh Solingen sortiment består utav nagelsaxar, nageltänger, nagelfilar och andra tillbehör som du kan använda för att ge dina naglar enkel och smidig vård. Niegeloh Solingens olika produkter används av professionella experter inom manikyr och pedikyr världen över

Scholls vision är att främja människors hälsa, komfort och välmående med början från fötterna. Därför erbjuder Scholl även fotvårds och nagelvårdsprodukter som är smidiga, enkla och effektiva att använda.

Vadeco Fashion erbjuder nagelfilar som har skapats för att göra dina naglar vackra men samtidigt ge skonsam omsorg för dina naglar. Med deras nagelfilar kan du enkelt jämna ut ojämnheter på nagelns yta och formar nagelns kanter så att dina naglar bli vackra och fina. 

7 produkter

7 produkter

Du har sett 7 av 7 produkter