• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Svarta sandaler med klack

Upplev en ny komfort med svarta sandaler med låg klack, designade för att ge dina fötter, leder och rygg en skonsam komfort för ett ökat vardagligt välbefinnande.

I vårt urval av svarta sandaler med klack finns modeller för alla behov och stilar. Klassiker med två, tre ställbara remmar eller med hälrem för extra stabilitet samt justerbara kardborreremmar så att du kan anpassa sandalerna efter dina fötter.

Tack vare den låga klacken ger sandalerna dig en upphöjd position, vilket bidrar till en avslappnad kroppshållning - idealiskt för dig som går och står mycket i vardagen, men även för dig som har eller vill förebygga och lindra besvär med ryggen eller förbättra din hållning. Kilklackar avlastar och minskar onödig belastning på lederna och är skonsamt mot hela kroppen.

Våra svarta sandaler med klack ger, förutom en behaglig komfort, även en elegant siluett. Svart är dessutom en klassisk universell färg som passar allt och alla - en favorit som många väljer oavsett tillfälle, till vardags, på jobbet eller vid finare och festligare tillfällen. Svarta sandaler till sommaren är ett måste för dag- som kvällstid och matchas smidigt med alla dina outfits.

Förutom högkvalitativa material som följsamt och lyxigt läder har våra svarta sandaler med låg klack även behagligt dämpande fotbäddar, vissa med skålat hälparti för dig som önskar en mer stabil sandal och som hjälper till att hålla foten i en rak, avlastad position. Vårt sortiment består av noggrant utvalda svarta sandaler, designade för att du och dina fötter ska kunna njuta av sommarens alla tillfällen med bästa tänkbara komfort.