• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Med klack

Sandaletter med klack är ett elegant sätt att förhöja både din stil och din kroppshållning. Våra sandaletter är bekväma att bära under längre stunder och du behöver inte oroa dig för trötta fötter.

En sandalett med låg klack upp till ca 5-7 centimeter ger dig en fin höjd och en elegant siluett, samtidigt som det faktiskt är gynnsamt för kroppshållningen när hälen får komma upp litegrann. Om du väljer en sandalett med låg kilklack får du ett lyft som både avlastar exempelvis hälsenan men som också är skonsamt mot din rygg.

Se till att sandaletterna har en fotbädd som passar dig. Vare sig du vill ha en anatomisk uppbyggnad, ett skålat hälparti för extra stabilitet eller om du främst vill ha en mjuk och behagligt sviktande innersula som jämnar ut trycket kan du hitta det här hos oss. Vi strävar efter att erbjuda dig sandaletter med klack där du inte behöver kompromissa mellan stil och komfort.

Välj en bekväm sandalett med en klackhöjd som passar dig, här finns både låga och något högre klackar för att passa alla behov och tillfällen, formella som informella. Satsa på en klassiker som en svart sandalett med låg klack för finmiddagen och en mer färgstark variant till sommarfesten i bästa väninnans trädgård.