• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Vita sandaletter med klack

Gör din siluett elegant och din kroppshållning avslappnad med vita sandaletter med klack. I vårt sortiment hittar du sandaletter med låg klack i vitt som bekvämt höjer upp din häl, vilket är skonsamt mot ryggen.

Vita sandaletter med klack är perfekt för sommarmånaderna med sin klassiskt nätta stil och ljusa, luftiga komfort, passande för alla fötter och alla stilar. Med dessa sandaletter på fötterna kan du känna dig både bekväm och somrigt snygg på sommarfesten eller när du strosar på stan.

Förutom den låga klackens positiva effekter har de vita sandaletterna även ergonomiskt bekväma fotbäddar med lätt stöd för hålfoten som hjälper till att hålla fötterna i en naturligt rak position. Sandaletterna ger en mjuk komfort som passar väl till den med trötta fötter och som vill minska ansträngning i fötterna, men för den sakens skull inte behöva välja bort elegansen i en vit sandalett med klack.

Gör dig redo för bekväma sommarsteg med våra vita sandaletter, perfekta för studentskivan, examen eller midsommarfesten, då du vill slippa tänka på ömma fötter och istället kan känna dig trygg och stilsäker i vitt med en nätt designad klack för avlastande komfort.

0 produkter