• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Badskor till dam

Badsemester på gång? Hitta badskor till dam hos oss, kompakta nog att inte ta någon plats alls i resväskan - och framförallt för att skydda fötterna från varma sandstränder, vassa snäckor samt hala klippor och stenar.

De flesta av våra badskor för dam är designade i funktionellt neopren-material som är gjort för att tåla vatten och torka snabbt. Badskorna är också mjuka och du får en följsam passform - de passar smala som breda kvinnofötter och finns i många olika färger, både för dig som helst är lite diskret och väljer ett par i svart, eller för dig som vill sätta en färgklick på fötterna med en färgglad eller mönstrad badsko.

Fötterna får maximal rörelsefrihet tack vare den mjuka, följsamma ovandelen samtidigt som du kan njuta av semester, sol och bad både på stranden och vid poolen. Känn dig trygg när du går på en klippig strand och slipp bränn fötterna vid poolområdet när sol och värme gassar. Ett måste i varje sommargarderob och i packningen till solsemestern!

Förutom till bad är badskorna för dam också perfekta för andra sommaraktiviteter som yoga eller strandsporter - för ett bättre grepp utan att kompromissa med rörelsen.

5 produkter

5 produkter

Du har sett 5 av 5 produkter