• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Badskor till herr

Investera i ett praktiskt skydd för fötterna till solsemestern - vårt sortiment av badskor för herr skyddar fötterna under sommarens alla vattenaktiviteter.

Badskorna till herr är mångsidiga och passar lika bra att packa med i resväskan oavsett om du ska åka på ett äventyr där klippor och stränder väntar eller om det väntas en avkopplande vecka vid poolen i ett härligt, varmt medelhavsland. De är mjuka, vattentåliga och skyddar framförallt fötterna från vassa stenar, snäckor, het sand - samtidigt som du får ett bättre grepp på hala klippor och steniga stränder.

Materialet neopren är snabbtorkande och följer behagligt din fots form för optimal passform, utan att påverka dina fötters rörelseförmåga. Du kommer att känna dig fri att röra dig oavsett var du befinner dig med ett par badskor på fötterna. Hos oss hittar du flera varianter i sportig design. Badskorna för herrar är alltid lättviktiga och kompakta - det ska inte råda några tvivel om att de är ett måste i sommarpackningen. Skriv upp på checklistan nu!

Njut av sommarens alla aktiviteter som simning, snorkling eller vatten- och strandsporter med badskornas bekväma och skyddande design. Deras flexibla passform gör dem behagliga att bära samtidigt som du kan känna dig trygg mot underlaget.

4 produkter

4 produkter

Du har sett 4 av 4 produkter