• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Bruna chelseaboots

Hitta bekväma bruna chelseaboots med hög komfort för både dam och herr hos oss.

Låt den praktiska designen med rejäla stretchpartier i sidorna underlätta din vardag utan att du behöver kompromissa med stilen. Våra chelsea boots i brunt är enkla att dra på och ger dig en stilren, dressad look direkt. Enkla att matcha för alla tillfällen i vardagen, till jobb som fritid.

Modeller för både kvinnor och män
Vårt utbud är noggrant utvalt för sin bekvämlighet och högkvalitativa material - välj mellan chelsea boots till dam i både brunt tåligt skinn och elegant mocka. Här finns allt från ljusare konjaksbrunt till mörkbrunt, och oavsett vilken färg som är rätt för din garderob hoppas vi att just din nya favorit finns här.

De elastiska partierna i sidorna bidrar, förutom med sin enkla påtagning för dig som helst inte vill ha snörning på dina skor, till en mer flexibel komfort kring ankeln. Vare sig du väljer läder eller mocka har materialen naturligt följsamma egenskaper som ju mer du använder dina boots bara kommer att göra dem mer och mer bekväma.

Glöm inte att ge dem lite extra omsorg med jämna mellanrum i form av en enkel skovårdsrutin med rengöring och impregnering - det kommer göra att dina bruna chelseaboots håller sig i nyskick längre.