• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Chelseaboots för herr

Uppgradera både stil och komfort med våra chelseaboots till herr.

Oavsett om det är vår eller höst är chelseaboots alltid ett säkert kort som är både praktiskt och stilrent. Tack vare resårparti i sidorna, det klassiska kännetecknet för ett par boots i denna sofistikerade modellen, är de särskilt smidiga att ta på. Perfekt för dig med en hektisk vardag som helst inte vill behöva lägga tid på att ens knyta skorna när du är påväg ut genom dörren. Det är också fördelaktigt med chelseabootsens “dra-på”-design för den som kanske har svårt att böja sig ned eller har nedsatt fingerfärdighet.

Våra boots i chelseamodell till herr finns i tåligt läder på robusta sulor, där fotbäddarna erbjuder god fotkomfort som passar de flesta och bidrar till ett avlastat steg.

Välj mellan klassiskt svart och brunt som är lätt att matcha både till vardag, jobb och finare tillfällen. Du finner såväl ofodrade som fodrade chelseaboots till herr hos oss, som täcker hela årets behov.

Hitta ditt perfekta par i tidlös design som lyfter både din stil och din vardagliga komfort. Tar du väl hand om dem med regelbunden enkel skovård och genom att impregnera dem för att skydda mot regn och rusk kommer du ha glädje av dem i många år framöver.