• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Chelseaboots i mocka

Chelseaboots i mocka är ett elegant val för både dam och herr, som kombinerar komfort och stil året om. Du får praktisk komfort med de karaktäristiska resårpanelerna i sidorna samtidigt som mockan ger ett särskilt stilrent utseende som passar både för en avslappnad vardag som till dressade tillfällen i ditt arbete eller när det vankas fest.

Sofistikerat val för herrar
Chelsea boots till herr i mocka är ett mångsidigt skoval och modellerna du hittar hos oss är noggrant utvalda för sin bekvämlighet och höga kvalitet.

Feminint och stilrent för kvinnor
Upptäck vår sortiment av chelseaboots i mocka till dam för en chic och elegant siluett som samtidigt inte tummar med bekvämligheten.

Mockan bidrar till en mjukare känsla, både när det kommer till komfort och utseende. Materialet i sig är tåligt och håller i flera år om man tar väl om hand om det, men är samtidigt något känsligare för fukt och kan lättare bli fläckigt. Vi rekommenderar dig att ge särskilt mycket omsorg till en chelsea-boot i mocka genom att borsta och putsa bort fläckar, rengöra med jämna mellanrum och framförallt se till att impregnera för att ge ett bra skydd mot regn och rusk.

Upplev den perfekta balansen mellan komfort och elegans med vår noggrant utvalda sortiment av chelseaboots i mocka.