• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Svarta chelseaboots

Ett par svarta chelseaboots kan vara det som saknas i din skogarderob - om de inte redan finns där. De är klassiska, tidlösa, eleganta och mångsidiga. En bas-sko med både stil och flexibel bekvämlighet för kvinnor som män.

Chelseaboots i svart går aldrig ur tiden och hos oss hittar du modeller som dessutom är riktigt bekväma - designade med dina fötter i åtanke, där följsamma material och bra stötdämpning ger en optimal bas för din vardag.

Minimalistiskt och samtidigt mångsidigt
Svarta chelsea boots passar till nästan precis allt - alla tillfällen och alla outfits. Perfekt till dressade jobb, festligheter likaväl som mer avslappnade tillfällen under vardag och fritid. Här hittar du chelsea boots till herr i svart såväl som till damer, och du hittar dessutom svarta gummistövlar i praktisk chelsea-modell som kombinerar stilren design med funktionalitet som håller fötterna torra under regniga dagar.

De svarta boots du hittar här har de praktiska resårpartierna i sidorna som gör dem enkla att ta på och av, du behöver inte tänka på att du ska knyta skorna och du får samtidigt en följsam och bekväm passform.

Stilren och klassisk tålighet
Modellerna är designade i högkvalitativ svart mocka, läder eller gummimaterial och ger dig den där klassiska stilen som samtidigt känns gedigen och tålig. Vår förhoppning är att du hittar ett par boots i svart som passar oavsett årstid och väder.