• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Vårdskor bäst i test

Här hittar du vårdskor som är bäst i test.

Vårdskorna är unikt designade för dig som jobbar inom vården. Oavsett om du jobbar på äldreboende, som sjuksköterska eller som läkare så behöver du skor som tar dig igenom din arbetsdag. 

Men att hitta de bästa vårdskorna kan minst sagt vara en utmaning. Alla våra vårdskor är unikt designade för att ge dina fötter komfort, stöd och avlastning under hela träningspasset. Vårdskorna är designade i högkvalitativa material, vilket gör att de är slitstarka och tål belastning under en hel arbetsdag. Vårdskorna är även designade för att du ska kunna jobba i flera timmar utan att drabbas av fotsmärta, ömma eller trötta fötter. 

Vad för skor är bäst att använda inom vården?

Om du letar efter vårdskor som är bäst för dig som jobbar inom vård och omsorg så kan du kolla här i denna kategori. Du kan även filtrera på storlek, varumärke och läst för att hitta de skor som passar just dig. Alla vårdskor i denna kategori är anpassade för långa arbetspass är både stötdämpande, avlastande och stabila. Det finns även skor som är tillverkade i avtorkningsbara ovandelar som du kan rengöra med desinfektionsmedel.

Vilka arbetsskor ska jag ha?

Det kan vara svårt att veta vilka arbetsskor som är bäst för just dig och dina fötter. Vi har även arbetsskor som är anpassade för att lösa och behandla olika fotproblem. Om du är osäker på vilka arbetsskor just du ska välja så får du gärna kontakta vår kundtjänst. I vårt team har vi även en sjukgymnast som gärna hjälper dig att hitta de skor som passar just dig, dina fötter och dina behov.

Vårdskorna finns i flera olika segment, som sandaler, tofflor eller sneakers - allt för att du ska hitta de bästa vårdskorna som passar just dig och dina behov. 

52 produkter

52 produkter

Du har sett 36 av 52 produkter