• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Prickiga stödstrumpor

Prickiga stödstrumpor i kompressionsklass 1 är perfekt för dig som använder stödstrumpor dagligen, på exempelvis jobbet eller helt enkelt vill piffa upp vardagen extra. De pricka stödstrumporna ökar blodcirkulationen och motverkar svullna, ömma och trötta ben. Stödstrumporna är mjuka, bekväma, sköna och ger dina ben och fötter en härlig massageliknande känsla.

Du kan även använda prickiga stödstrumpor om du har dålig blodcirkulation eller har besvär med åderbråck. Stödstrumpornas kompression ökar nämligen blodcirkulationen i benen och minimerar risken att drabbas utav åderbråck. Kompressionen i stödstrumporna som både ger stöd och tryck gör så att kärlväggarna i blodkärlen inte utvidgas, vilket i sin tur minskar risken till att åderbråck uppstår.

Prickiga stödstrumpor har blivit ett populärt klädesplagg inom vård och omsorg, då stödstrumporna motverkar känslan av trötta och tunga ben. Något som lätt uppstår när man går, står eller rör på sig mycket.

Vi på Minfot.se tror att prickiga stödstrumpor har blivit populära tack vare deras härliga mönster i olika färgkombinationer, vilket gör att det finns något som passa alla. Även om pricken är en liten detalj så har den fått ett stort genomslag i modet. Med sina runda, mjuka och till synes enkla form har det prickiga mönstret hängt med i modet i mer än 150 år. Även om prickar som trend har åkt upp och ner inom modevärlden så är det ett återkommande mönster som finns på nästintill alla kläder och vi på Minfot.se tror att prickiga stödstrumpor är här för att stanna