• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Färgglada & mönstrade stödstrumpor

Färgglada och mönstrade stödstrumpor med kompression som ökar din blodcirkulation. Färgglada stödstrumpor gör vardagen lite roligare. Vi på Minfot.se tycker att vardagliga nödvändigheter som stödstrumpor blir roligare om de färgglada, fina och bekväma. Stödstrumpor ökar blodcirkulationen i benen och motverkar svullna, trötta och ömma ben samt kan både förebygga och lindra åderbråck. Hos oss kan du välja mellan flera härliga färger och mönster.

Stödstrumpor som även kallas kompressionsstrumpor är ett klädesplagg som motverkar svullnader i benen, skapar ett bättre välbefinnande och samtidigt ger dina ben mer energi. Stödstrumpor är perfekt för dig som har ett jobb där du har mycket belastning på dina ben och får trötta fötter. Nedan kan du se flera snygga, roliga stödstrumpor med härliga färger och mönster.

Oavsett vilket jobb du har, hur din vardag ser ut eller vilket besvär du har, så har vi stödstrumpan för dig. Stödstrumpor kan du använda av flera olika anledningar, exempelvis under flygresor, om du är gravid eller har åderbrock. Vi erbjuder även kompressionsstrumpor som kan användas vid fysiskt aktivitet. Strumporna har en effektiv effekt vid träning och återhämtning.

Anledningen till att stödstrumpor ger dig ett bättre välbefinnande och ger en bättre känsla i fötter och ben är på grund av strumpornas graderande stöd. Kompressionen som finns i stödstrumporna gör att blodcirkulationen ökar, vilket gör att benen stimuleras och samtidigt motverkar svullna ben. 

 

61 produkter

61 produkter

Du har sett 36 av 61 produkter