• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Stödstrumpor utan tå

Stödstrumpor utan tå är perfekta för dig som vill ha det stöd och kompression som stödstrumpor ger men samtidigt vill ha tårna fria.

De tålösa stödstrumporna fungerar likt andra stödstrumpor, eller kompressionsstrumpor som de även kallas.

Varför ska jag välja stödstrumpor utan tå?
Några fördelar kan vara:

  • Bättre ventilation. När tårna inte täcks får du bättre luftcirkulation, perfekt för den som lätt blir varm eller fuktig om fötterna.
  • Mer flexibilitet. Behåll rörelsefrihet i tårna samtidigt som du slipper kompromissa med effekten av stödstrumpornas kompression.
  • För öppna skor. Stödstrumpor utan tå är idealiskt när du behöver kompressionen med helst vill gå i öppna skor som sandaler. Passar perfekt att ha i ett par snygga tåspridarsandaler!
  • Minskat tryck på tårna. För den som är känslig för tryck, tåsömmar eller generellt lätt blir öm om tårna är tålösa stödstrumpor perfekt.

Kompressionsstrumpor utan tå hjälper precis som vanliga stödstrumpor din kropp att förbättra blodcirkulationen i ben och fötter. De både lindrar och motverkar trötta, tunga, ömma och svullna fötter och de förebygger även åderbråck genom att ge stöd till venerna och förhindrar att dessa vidgar sig ytterligare.

De tålösa stödstrumporna kan användas både till vardags på jobbet som på fritiden och finns i flera olika material och färger, från flera olika varumärken. Det är en mångsidig design lämplig för dig som gärna vill hålla tårna fria, eller kunna ha stödstrumpor i sandaler på sommaren. Då får du behaglig komfort från kompressionen och kan samtidigt känna dig fri kring tårna, och känslan blir lite svalare när det är varmt.

Slipp obehag i tårna och känn skillnaden med ett par stödstrumpor utan tå, för en piggare känsla i benen till vardags.