• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar

Tålösa

Tålösa stödstrumpor är stödstrumpor med mild eller måttlig kompression som är utan tå. Tålösa stödstrumpor passar dig som vill ha det stöd och kompression som stödstrumpor ger men vill ha tårna fria.

De tålösa stödstrumporna fungerar likt andra stödstrumpor, eller kompressionsstrumpor som de även kallas. Genom att använda stödstrumpor direkt på morgonen så motverkar du svullna ben och fötter hela dagen. De tålösa stödstrumporna hjälper din kropp att förbättra blodcirkulationen, vilket gör att hjärtat orkar pumpa upp allt blod från benen. Stödstrumporna minskar på så sätt risken att drabbas av åderbråck och lindrar samtidigt de symtom som kan uppstå vid åderbråck.

Förutom att stödstrumporna ökar din blodcirkulation och förebygger åderbråck så förebygger de även blodproppar och klaffsvikt. Samtidigt som de ger dina ben och fötter en bekväm och behaglig massageliknande känsla.

De tålösa stödstrumporna kan användas både till vardags som till jobb och finns i flera olika material och färger, från flera olika varumärken. Oavsett om du vill ha en mer stilren stödstrumpa eller är ute efter något mer färgglatt så har vi stödstrumpan som passar just dig och dina behov.