• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Hjälpmedel för stödstrumpor

Underlätta påtagningen av stödstrumpor med dessa hjälpmedel. Stödstrumpor är ofta svårt och tillochmed ganska kämpigt att få på ibland. Att göra det själv är inte alltid det lättaste och ibland kan man behöva hjälp att ta på dem.

Vad är det som gör stödstrumpor svårt att ta på?

Den graderade kompressionen i stödstrumpornas stickning gör att de inte är lika mjuka och elastiska som vanliga strumpor. Det gör att de kan kännas hårda och svåra att töja ut, vilket kan försvåra påtagningen.

Hur kan man underlätta påtagningen av stödstrumpor?

Se först och främst till att du gör på rätt sätt när du tar på dig stödstrumporna. Det skiljer sig litegrann från att ta på en vanlig strumpa som man många gånger bara drar på sig. Att ta på sig en stödstrumpa på rätt sätt kräver en särskild teknik för att det ska gå så smidigt som möjligt. Se gärna vår video för hur du tar på dig stödstrumpor här

Behöver du lite extra hjälp kan du använda dig av de hjälpmedel för påtagning av stödstrumpor som du hittar här. En smidig lösning för dig som har svårt att nå ner till golvet, är stel eller har besvär med smärta och rörlighet i fingrarna. Med dessa hjälpmedel underlättar du i din vardag och kan lättare få på dig dina stödstrumpor varje dag.

1 produkt

Du har sett 1 av 1 produkter