• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Kompressionsstrumpor för dam

Upptäck fördelarna med kompressionsstrumpor för dam - ökad komfort och välbefinnande. För många har kompressionsstrumpor blivit en oumbärlig del i vardagen. Med våra strumpor för dam behöver du inte kompromissa mellan stil och komfort utan du får allt i ett - snygga kompressionsstrumpor och en fördelaktig effekt som hjälper till att både förebygga och lindra trötta ben i alla vardagens situationer.

Vad gör kompressionsstrumpor för dam?

  • Förbättrad blodcirkulation: Kompressionsstrumpor är särskilt designade för att öka blodgenomströmningen i benen, vilket är fördelaktigt för kvinnor som tillbringar långa timmar antingen stillasittande eller stillastående eftersom det hjälper till att aktivera benmuskulaturen, vilket i sin tur förebygger svullnad och trötthet.
  • Minskad risk för åderbråck: Ett vanligt besvär för många kvinnor och då det är extra viktigt att använda kompressionsstrumpor. De stödjer venerna och förbättrar blodflödet vilket både kan lindra befintliga besvär eller förhindra uppkomsten av åderbråck.
  • Stöd vid graviditet: Många gravida kvinnor upplever svullnad, obehag och en tung, trött känsla i benen. Genom att använda kompressionsstrumpor under graviditeten minskar du belastningen på benen och kan njuta av en piggare känsla genom graviditeten.
  • Återhämtning efter träning: För alla aktiva kvinnor är kompressionsstrumpor ett bra hjälpmedel att använda både under och efter träningen. Under träningen ger de stabilitet, minskar muskelvibrationer och bidrar till att ge dig optimala förutsättningar. Efter träningen kan de bidra till minskad muskeltrötthet och en snabbare återhämtning, särskilt efter intensiva träningspass med extra belastning på benen.
  • Komfort och stil i ett: Även om den huvudsakliga funktionen i ett par kompressionsstrumpor är att bidra till ökat välbefinnande förstår vi även att du som kvinna ställer höga krav vad kommer till både kvalitet och stil. Hos oss hittar du snygga och högkvalitativa kompressionsstrumpor för dam som passar bra till alla tillfällen du behöver.

Tänk på att alltid välja storlek på dina kompressionsstrumpor baserat på ditt ankel- och vadmått för att du ska få korrekt kompressionseffekt. Mät benen när du stiger upp på morgonen för att få ett så rättvist mått som möjligt.

149 produkter

149 produkter

Du har sett 36 av 149 produkter