• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Kompressionsstrumpor för herr

Kompressionsstrumpor för herr främjar en hälsosam livsstil och kan bidra till att förbättra dagliga aktiviteter genom att ge dig ökad komfort - i form av en förbättrad blodcirkulation i ben och fötter. Våra kompressionsstrumpor till män är utformade för att pigga upp och ge stöd till benen, vilket är särskilt lämpligt för de som arbetar långa timmar på stillastående eller stillasittande fot, eller sysslar med fysisk aktivitet.

Vad gör kompressionsstrumpor för herr?

  • Ger ökad blodcirkulation i benen
  • Förebygger och minskar trötthet och svullnad
  • Ger stabilitet och stöd vid fysisk aktivitet
  • Minskar risken för blodproppar eller kärlproblem

Balansera arbete och fritid på bästa sätt med att använda kompressionsstrumpor när du känner att det hade varit gynnsamt. När strumporna ökar blodflödet hjälper de till att både minska och motverka trötthet och svullnad vid benen, något som är vanligt när du sitter stilla eller står länge. När benen är inaktiva aktiveras inte muskulaturen på samma sätt som när du fysiskt rör dig, och detta kan leda till den tunga och trötta känslan, som i sin tur kan bidra till svullnad och ömhet.

Även vid fysisk aktivitet och träning kan det vara fördelaktigt för män att använda kompressionsstrumpor. Även om muskulaturen aktiveras av att du rör dig kan strumporna ge extra stöd och stabilitet samt minska vibrationer i musklerna, vilket gör att du kan prestera på topp och känna dig stark och pigg genom hela träningspasset. Även vid återhämtning är det fördelaktigt att använda kompressionsstrumpor.

Genom att främja en sund blodcirkulation med kompression till herr reducerar du även risken att drabbas av blodproppar eller andra kärlproblem. Förutom att använda strumporna när du arbetar är det också lämpligt vid längre tåg- och flygresor.

Låt kompressionsstrumpan bli en självklar del av din vardag och dagliga rutin. Våra kompressionsstrumpor till män är klassiska, diskreta och högkvalitativa.

109 produkter

109 produkter

Du har sett 36 av 109 produkter