• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Höga kompressionsstrumpor

Höga kompressionsstrumpor hjälper dig med trötta, svullna eller ömma ben och där blodcirkulationen i benen kan behöva lite extra skjuts just för att motverka den tunga känslan i benen. Lårhöga kompressionsstrumpor kan vara ett bra alternativ för dig som känner att du behöver extra stöd eller mer komfort över ett större område.

Här hittar du långa kompressionsstrumpor som går upp över knät och lämpar sig väl för användning för att både lindra och förebygga venösa besvär. De lårhöga strumporna applicerar ett tryck på benen som hjälper till att förbättra blodcirkulationen och reducera risken att drabbas av venösa problem. Vid venösa besvär som till exempel åderbråck eller venös insufficiens, har höga kompressionsstrumpor en viktig roll genom att stödja venernas funktion och motverka svullnad. När strumporna sträcker sig upp en bit på låret ger de en mer omfattande täckning och därmed extra stöd i hela benområdet.

Öka välbefinnandet i vardagen och gör kompressionsstrumpor till en självklar del av din dagliga klädsel för att maximera komforten i en hälsosam livsstil. Bland våra höga strumpor finns både modeller i tunnare nylon för mer dressade tillfällen och mer täckande varianter som passar till både damer och herrar.

Oavsett om du står eller sitter still under långa perioder kommer dessa kompressionsstrumpor i lång design att ge dig det stöd som behövs för att bibehålla en optimal blodcirkulation. De är perfekta både till jobb och fritid.

0 produkter