• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Badtofflor herr

Sätt stilen på stranden eller vid poolen med vårt utbud av badtofflor till herr. Med våra bad- och strandtofflor kommer du både att vara bekväm och se bra ut när du tar det lugnt vid vattnet, samtidigt som badtofflorna skyddar dina fötter.

Komfort är högsta prioritet, för vem vill ha ont i fötterna när man är ute och njuter av solen? Badtofflorna till herr är högkvalitativt designade med slitstarka material som tål saltvatten, sand och sol, och som dessutom är stötdämpande - perfekta för att hålla fötterna bekväma både på strandpromenaden eller när du kopplar av vid poolen.

Badtofflorna för herr i vårt sortiment är designade med den moderna mannen i åtanke och passar både den som vill se klassisk och stilren ut i nedtonade färger, men här finns även mönstrade och mer färgstarka modeller för den som vill vara lite extra!

Förutom att de är idealiska för sommardagar vid havet och att skydda fötterna mot snäckor, stenar och solvarm sand är de lika passande vid inomhuspoolen där du kanske inte vill vara barfota. Du får komfort och avlastning och de tåliga PU- eller gummimaterialen är både snabbtorkande och lätta att rengöra och bara skölja av vid behov.

Klassiska strand- och badtofflor passar dessutom herrarna bra som trädgårdstofflor när man exempelvis har en fixardag i trädgården. Smidigt att kliva i med slip-in och alltid lätt att skölja bort jord, löv och smuts.

Upptäck badtofflornas mångsidighet du också!