• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Vita badtofflor

Vita badtofflor är idealiska för att undvika halka och skydda dina fötter från het sand eller skarpa stenar på stranden. Slitstarka material och halkfria sulor gör dem till ett perfekt val för både strand och pool, men också hemma i ditt eget badrum för en känsla av extra bekvämlighet och vardagslyx.

Badtofflor i vitt är ett fräscht val för sommar och semester - låt inte det faktum att de är vita avskräcka dig, tofflorna är tillverkade i material som är enkla att rengöra. Blir de smutsiga efter en dag på stranden med saltvatten och torkad sand eller jordiga efter en trädgårdsfixardag är det bara att skölja och torka av.

Materialen är lättviktiga vilket också gör det smidigt att ta med badtofflorna i semesterpackningen. Vankas det mycket sol och bad är det både viktigt och bekvämt att skydda fötterna.

Våra vita badtofflor passar både dam och herr, och de kommer garanterat att komplettera såväl dina semesterplaner som ge dig komfort hemma när du behöver en praktisk, tålig och vattenavstötande toffel.