• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Ergonomiska tofflor dam

Våra ergonomiska tofflor för dam är det perfekta valet för en avslappnad komfort oavsett om du behöver det i ditt arbete, på hemmakontoret eller som bekväm avlastning till fritiden. De ergonomiska tofflor du hittar här är skapade och utvalda med din vardagliga komfort i åtanke.

Ska jag välja ergonomiska eller ortopediska tofflor till dam?

Beroende på vilket behov du har kan det ena vara mer lämpligt än det andra. Ergonomiska damtofflor är utformade för att ge överlägsen komfort, minska trötthet och ge ett bekvämt stöd för fötterna – vilket hjälper till att förebygga fotproblem samtidigt som det gynnar din kroppshållning. Dessutom är tofflor med ergonomisk design gjorda för att passa de flesta människor och fötter.

Ortopediska damtofflor har oftast ett mer medicinskt syfte där det finns möjlighet till individuell anpassning och korrigering, gjort för att förebygga eller behandla ett mer specifikt fotproblem eller område. Det kan vara exempelvis plattfott, pronation eller supination.

De ortopediska tofflor för dam i vårt utbud har oftast löstagbara fotbäddar för att du ska få möjlighet att byta ut mot exempelvis personligt utformade inlägg eller något annat alternativ som är passande för just dina behov.

Oavsett vilket alternativ som är bäst för dig kan du garanterat hitta ett nytt par bekväma ergonomiska eller ortopediska damtofflor som ger dig den komfort du önskar i vardagen.