• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Ergonomiska tofflor herr

Upptäck våra ergonomiska och ortopediska tofflor för herr, designade för att ge dig överlägsen komfort i vardagen – oavsett om det är på jobbet, hemma eller i garaget.

Ergonomiska herrtofflor är främst utformande med generell komfort i åtanke och ger dig det dagliga stöd och bekvämlighet du behöver. De passar alla fötter och vid alla tillfällen, ökar den dagliga komforten och förhindrar trötthet. Med ergonomiska tofflor till herr främjas din kroppshållning och belastningen på dina fötter minskar.

Du hittar även ortopediska herrtofflor i vårt utbud. Men hur skiljer de sig från de ergonomiska tofflorna egentligen? Man kan säga att de har ett lite mer övergripande medicinskt syfte där det finns möjlighet till individuell anpassning för att till exempel förebygga eller lindra ett mer specifikt område. Våra ortopediska tofflor till herr ger skräddarsydd komfort, med bland annat löstagbara fotbäddar som ger dig möjlighet att använda egna skoinlägg anpassade just för dig och dina behov.

Vilken typ ska jag välja?

Om du bara söker lite extra komfort och i vardagen – välj ergonomiska tofflor till herr. Dina fötter avlastas, du får en jämnare viktfördelning och en bekvämlighet som varar hela dagen. Har du ett mer specifikt problemområde kan du istället välja ortopediska herrtofflor där du kan anpassa fotbädd och andra faktorer som är viktiga för att dina fötter ska få korrekt stöd och avlastning.