• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Foppatofflor dam

Ikoniska foppatofflor till dam, idealiska för såväl fritid som arbete med sitt praktiska material och lättviktiga design. Här kombineras mjuk stötdämpning med ergonomisk design och en generös passform – vilket gör att de passar många olika fötter och behov.

Foppatofflor till dam är perfekta för en aktiv livsstil och ett oumbärligt tillskott i din garderob. Du kan använda dem som fritidsskor i trädgården, när du går och handlar eller tar en tur på stan. De flesta dammodellerna är också enkla att ta på, bara att sticka in fötterna och kliva iväg!

Välj foppatofflor från Crocs med omtanke för dina fötter och sätt färg på vardagen – tofflorna finns i olika härliga färger och mönster, men även i stilrena och mer nedtonade färger för dig som är ute efter den klassiska stilen.

Upptäck mångsidigheten och de fördelar som Crocs erbjuder med sina foppatofflor till dam. Materialet Croslite™ är slittåligt, halksäkert, UV-beständigt, antimikrobiellt och även återvinningsbart. Blir de smutsiga rengör du dem enkelt genom att bara skölja eller torka av. Perfekta för alla vardagens aktiviteter, till exempel vid lek med barnen då du kanske vill vara med och behöver något oömt på fötterna som tål plask, skvätt, jord och lera och vad annat som kan tänkas finnas på lekplatsen.

Glöm inte heller bort den bestående trendfaktorn som foppatofflor fortsätter att befästa – alla damer med Crocs på fötterna kan känna sig helt rätt i tiden! De går också att styla oändligt oavsett om du bara vill vara praktisk på fritiden eller vill vara elegant men ändå bekväm.