• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Foppatofflor herr

Välj foppatofflor till herr och få en ikonisk design och funktionell komfort, perfekt för aktiva dagar hemma, på fritiden eller på arbetet. De går lika bra att använda inomhus som utomhus, är slitstarka och samtidigt lättviktiga.

De är naturligtvis också snälla mot fötterna. När du köper foppatofflor för herr i originalet från Crocs är de tillverkade i materialet Croslite™ som har många positiva egenskaper. Det gör tofflorna mjuka och bidrar till effektiv stötabsorbering och en jämnare viktfördelning. Tack vare att fötterna sjunker ned i foppatofflorna får du nästintill individuellt anpassad komfort som följer dina fötter i varje steg.

Den heltäckande designen av Croslite™ gör dessutom foppatofflorna halksäkra, vattentåliga, antimikrobiella och återvinningsbara. Du får helt enkelt en tålig följeslagare för alla dina äventyr. Perfekta herrtofflor till familjepappan som behöver tåla fartfylld lek och smuts hemma i trädgården eller i lekparken.

Foppatofflor är ett idealiskt val för medvetna herrar med sin ikoniska design och de passar lika bra att ha på jobbet i lämpliga yrken, på semesterresan, vid poolen eller när du bara vill ha något snabbt att sticka fötterna i och du ska ge dig ut på ett snabbt ärende.

För herrarna finns både den klassiska clogs-modellen med sin tilltalande ihåliga design, men också varianter som Crocband och LiteRide som baseras på samma material och grunddesign, men med vissa skillnader i utseendet. Du kan välja mellan en uppsjö av färger och mönster. Vill du vara diskret finns klassiskt maskulina alternativ, men vill du krydda vardagen med lite färg eller mönster går det också.