• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Vita foppatofflor

Satsa på en ikonisk stil med vita foppatofflor! De trendiga tofflorna kan stylas på många olika sätt och kläs både upp och ned för att få till den stil du önskar.

Fördelen med Crocs klassiska foppatofflor är den enkla skötseln. Låt därför inte ett par i vitt avskräcka dig! Blir de smutsiga är materialet otroligt lätt att rengöra, bara genom att skölja, torka av med fuktig trasa eller lämplig skovård. De är dessutom vattenavstötande och kommer att torka snabbt, redo för nästa äventyr på ett kick.

Foppatofflor i vitt är lika passande för den som arbetar inom vård, kök, skola och omsorg som för den trendiga tonåringen och alla däremellan. Ett perfekt val för hela familjen. De står för en tidlös look och dessutom bidrar de faktiskt till fötternas välmående med sin mjuka, ergonomiska komfort.

Hos oss hittar du klassiska clogs i vitt tillsammans med andra uppdaterade modeller, alla lämpliga för en aktiv livsstil. Komforten är lätt och passformen rymlig. Den ikoniskt ihåliga designen bidrar dessutom till bra ventilation – perfekt när du känner dig varm om fötterna.