• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Varma herrtofflor

Är du på jakt efter den ultimata komforten? Upptäck vårt sortiment av varma herrtofflor, designade med den moderna mannen som inte kompromissar med varken stil eller komfort i åtanke. Hos oss hittar du varma tofflor för herrar perfekta för både vardag och fritid, året om när du kan tänkas behöva något värmande på fötterna.

Materialval för värme och komfort

Håll dina fötter varma även under de kallaste dagarna, med rätt material. Bland vår varma herrtofflor hittar du modeller i till exempel ull och fårskinn.

Fårskinn: En tidlös klassiker när det kommer till varma och bekväma tofflor för män. De ger inte bara överlägsen värme utan en toffel med foder av äkta fårskinn formar sig också efter foten för en nästintill skräddarsydd passform och känsla. Materialet är tåligt, temperaturreglerande och fukttransporterande. Idealiskt för daglig användning.

Ull: Ett naturligt värmeisolerande material som håller fötterna både torra och varma. Herrtofflorna i ull passar lika bra för avkoppling hemma som för att ta med på weekendresan.

Värdesätter du stil och komfort samt en ökad livskvalité är ett par varma herrtofflor från vårt sortiment ett självklart val för dig. Stilren och klassisk design kombineras med naturligt starka och funktionella material som tillsammans ser till att uppgradera din komfort på ett elegant sätt som också visar att du värnar om dig själv och ditt välmående.

De varma tofflorna kan du likväl använda hemma under kalla vintermorgnar som under vår- och sommarmånaderna för komfort i sommarstugan eller på uteplatsen.

30 produkter

30 produkter

Du har sett 30 av 30 produkter