• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
kiddy-mätsticka-barnfötter.jpg
kiddy-mätsticka-barnfötter.jpg
springyard-kiddy-mätsicka-till-barn.jpg
mätsticka-kiddy-barn.jpg
barn-mätsticka-kiddy-springyard.jpg
mätsticka-till-barnfötter-kiddy.jpg
kiddy-mätsticka-barn.jpg

Springyard Mätsticka Till Barnskor Kiddy

199 kr

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Med Mätstickan Kiddy får du enkelt fram innermått på dina barns skor eller måttet på ditt barns fötter.

Observera! Vid utvändig måttagning av fötter lägger mätstickan på 15mm (tillväxtmån för barn). För att få fram ett exakt fotmått behöver du alltså dra av dessa 15mm.

Mätstickan mäter fotens faktiska mått. Får du fram exempelvis 18 när du mäter ett par skor innebär det att skorna har ett innermått på 18cm.

Att mäta barnfötter
När du mäter barnfötter med mätstickan visar stickan inte fotens längd, utan det måttet som du får fram är det innermått som skon ska ha för att den ska passa foten och samtidigt ge tillväxtmån på 15 mm. De två olika måtten ska matcha varandra - mäter du foten och får fram 18 cm ska skorna sedan också ha ett innermått på 18 cm för att ge tillräckligt med rymd för fötterna att växa.

Denna typen av mätsticka rekommenderas främst för invändiga mått i skor. Kombinera gärna mätstickan med en fotmätare, exempelvis Footy fotmätare, för exakta utvändiga fotmått.

Bruksanvisning medföljer.,

Mätstickor för skor gör att du enkelt och smidigt kan mäta invändigt av skor och utvändig mätning av fötter. Mätstickor är ett perfekt verktyg att ha hemma, speciellt om du har barn eller ska handla skor via nätet. 

Springyards breda sortiment erbjuder också andra skotillbehör som hjälper dig att hålla dina skor fräscha och fina. Springyards produkter är skapade för att underlätta och ge mer glädje i vardagen.