• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
2in1-penna-nailner-nagelsvamp.jpg
2in1-penna-nailner-nagelsvamp.jpg
nailner-penna-2in1-nagelsvampspenna.jpg

Nailner Penna 2-i-1 Nagelsvampsbehandling

399 kr

Ej i lager

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Nailner Penna 2-i-1 nagelsvampsbehandling är en kliniskt bevisad behandling som effektiv behandlar nagelsvamp och skyddar naglarna från nya infektioner. Behandlingen är specifikt framtagen för att kunna tränga djupt in i nageln och har en effektiv, svampdödande effekt. 

Behandlingen har en ljusnade effekt med synliga resultat efter 7 dagar, vilket förbättra utseendet på den infekterade nageln och döljer missfärgningar. Framgången i behandlingen är att den bekämpar svampen på tre olika sätt:

Penetrerar nageln: Behandlingens unika egenskaper mättar nageln och bekämpar svampen vid dess kärna.

Tar bort infektionen: Genom att sänka nagelns PH-värde och återställer nagelns hälsosamma miljö, vilket även dödar svampen.

Förhindrar en ny infektion: Behandlingen skyddar även den nyligen utväxta nageln från infektion. Vilket motverkar svampen och förhindrar att nya infektioner uppstår.

För att uppnå bästa resultat är det viktigt att påbörja nagelsvampsbehandlingen så tidigt som möjligt och avsluta behandlingen när den väl har påbörjats. 

Användning:
Rengör nageln och avlägsna nagellack innan behandling, (nageln måste inte filas innan användning) Applicera lösningen på den drabbade nageln/naglarna två gånger dagligen, morgon och kväll under 3-4 veckor och därefter 1 gång dagligen tills en frisk nagel har ersatt den skadade nageln. Lösningen appliceras med hjälp utav pennan, applicera lösningen på hela nageln och även under nagelkanten.

En Nailner 2-i-1 Penna räcker till cirka 400 appliceringar

Producerad i Nederländerna