• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
lösning-hudsprickor-ccs.jpg
Diabetes
Svensktillverkade
lösning-hudsprickor-ccs.jpg
lösning-för-hudsprickor-ccs.jpg

CCS Lösning för hudsprickor

169 kr

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Varumärke

CCS

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Lösning för hudsprickor från CCS.

CCS Lösning för hudsprickor bildar genom den speciella teknologin Dermovitamina Technology en transparent, skyddande, vattenresistent elastisk film som torkar omedelbart efter applicering. Lösningen minskar smärta och underlättar läkning av hudsprickor på händer och torra fötter.

Lösningen skyddar hälsprickorna från yttre påverkan och minskar smärta samtidigt som det underlättar läkningen. Lösningen förhindrar även så att såret går upp så att det kan få läka ostört. Därför är lösningen passande att använda vid hälsprickor, spruckna hälar och torr hud. 

Lösningens framgång ligger i dess unika egenskaper som innehåller vitamin E, vilket är en antioxidant som hjälper till att återuppbygga huden. Lösningen innehåller även Ricinolja, som är mjukgörande och gör det yttersta lagret på huden elastiskt.

Kan användas av diabetiker på icke infekterade hudsprickor. Den skyddande filmen underlättar läkningen och minskar risken för infektion. Till skillnad från att använda plåster är sprickan synlig vilket är en fördel särskilt för diabetiker.


7ml
Produceras i Sverige

Hälsprickor och spruckna hälar är ett vanligt problem som drabbar många. Hälsprickor och spruckna hälar orsakas av torr och hård hud som bildas vid hälkanten, som till sist spricker. Den torra huden kan även bli missfärgad. Hälsprickor bör behandlas för att inte riskera att leda till allvarligare problem.

CCS Foot Care och CCS fotvård består av ett komplett sortiment av sköna produkter som har skapats för att minska bekymmer och problem i vardagen. CCS fotvård har helt enkelt skapats för att ge dig och dina fötter välbehövlig omsorg.