Julklappstips till tonåring hos Minfot.se

GÅ RÄTT, GÅ SKÖNT

  • Fri frakt vid köp över 399kr
  • Leverans inom 1-3 vardagar
  • Trygg e-handel
  • Öppet köp i 14 dagar
Priser inkl. moms

Julklappstips till tonåring

Är du på jakt efter julklappar till en tonåring? Att hitta julklapp till tonåringen kan vara svårt, särskilt när de inte har önskat sig något speciellt. Här hittar du julklappar som passar alla tonåringar, oavsett intresse eller hobby.  

FIREFLY

Att få tonåringar att använda reflex är minst sagt en utmaning, och många tonåringar vill inte använda reflex för att det är ”fult och töntigt”. Firefly är reflexerna som du aldrig behöver tvinga din tonåring att använda! Reflexerna är dekorativa tofsar som man smidigt och enkelt kan fästa på jackan, väskan eller en annan accessoar. Varför inte passa på att göra julklappen extra personlig och välja hens favoritmönster eller färg? Du kan se alla reflexer här

FITKICKS 

Skor från Fitkicks passar den som älskar träning, simning eller att resa. Skorna kan användas i badhuset, vid poolen, på stranden, på gymmet, hemma och utomhus. Skorna skyddar fötterna, minskar halkrisken och ger komfort till hela foten med sin ergonomiska design. En perfekt julklapp som tonåringen kan använda året om.

Skorna finns i flera härliga mönster och färger, du kan se alla skorna här

TOESOX

Toesox är julklappen som passar alla, men älskar tonåringen dans, pilates eller yoga kommer de garanterat att bli en hit. Strumporna är unikt skapade för att ge fötterna komfort och stöd under yogapasset eller på danslektionen. Strumporna finns i flera olika modeller och färger. Hitta tåstrumporna som passar just din tonåring här.  

FÅRSKINNSTOFFLOR

Fårskinnstofflor är kanske julklappen som man inte tänker på att önska sig, men det är garanterat något som kommer att uppskattas. Fårskinnstofflorna värmer när det är kallt och är svala när det är varmt, tack vare att skorna är skapade utav fårskinn, som är ett av naturens mjukaste och skönaste fiber. Perfekt för att ge värme till kalla fötter och vardagslyx året om. Du kan se alla tofflorna här