• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
vårt-borttagare-wortie.jpg
vårt-borttagare-wortie.jpg

Wortie Vårtborttagare

249 kr

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Varumärke

Wortie

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Vårtborttagare Wortie är enkel, snabb och effektiv att använda. Dess precisa frysstift gör att man endast fryser själva vårtan och inte omkringliggande hud, vilket minimerar risken för smärta och irritationer i huden.

Eftersom frysningen sker med ett frysstift har vårtborttagaren en precis applicering, som ger dig bättre kontroll över behandlingen genom att antingen öka eller minska trycket mot vårtan. Vid lättare tryck mot vårtan minskar området som man fryser, vilket gör det möjligt att behandla både stora och små vårtor.

Worite kan användas för att behandla både hand-och fotvårtor.

Handvårtor förekommer vanligen på fingrarna och handens baksida. Dessa är upphöjda och har ett blomkålsliknande utseende. Vårtorna är hårda, skrovliga och hudfärgade. Fotvårtor förekommer oftast på trampdynan, undersidan av tårna eller på hälen. Fotvårtor är plattare, har hårda ytterkanter och ofta små svarta fläckar i mitten.

Vårtborttagaren är lämplig för både vuxna och barn över 4 år. 

Vårtborttagning är ett enkelt, bekvämt och effektivt sätt att behandla vårtor på. Fotvårtor uppkommer oftast på fotsulan och orsakar av HPV-virus som smittar via hudkontakt (både direkt och indirekt). Fotvårtor är ofarliga men kan skapa obehag eftersom de ofta sitter på ställen som belastas mycket. Huden omkring vårtan hårdnar, vilket kan orsaka smärta när du går. Fotvårtor försvinner generellt av sig själv med hjälp av kroppens immunförsvar, men detta är något som kan ta lång tid och vissa vårtor är svårbehandlade. De flesta vårtor kan du effektivt behandla själv i ditt hem och genom att använda olika former av vårtborttagning så kan du skynda på processen.