• Fri frakt från 599kr
 • Snabb leverans - 1-3 dagar
 • Säker betalning via Klarna
nattstrumpa-hälsporre-.jpg
Mängdrabatt
nattstrumpa-hälsporre-.jpg
Nattstrumpa-Hälsporre-storlek.jpg

Mediroyal Nattstrumpa Hälsporre

499 kr

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

 • truckFri frakt från 599 kr
 • truckHemleverans från 89 kr
 • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Köp fler - betala mindre

Rabatten dras automatiskt i kassan. Vid köp av flerpack gäller mängdrabatten från 3 förpackningar. Kan ej kombineras med redan nedsatta produkter eller andra rabattkoder.


 • KÖP 3
  10% RABATT


 • KÖP 5
  15% RABATT


 • KÖP 10
  20% RABATT


 • KÖP 20
  25% RABATT

Varumärke

Mediroyal

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Nattstrumpor som är designats för att lindra och behandla besvär i samband med hälsporre (Plantarfasciit).

Strumporna är ett effektivt hjälpmedel för att lindra och behandla smärtan och obehaget i foten som hälsporre ger. Stumpornas funktion gör en kontinuerlig sträckning av den inflammerande senspeglen (plantar fascia), vilket gör att du smidigt och enkelt kan behandla din hälsporre på nattetid.

Funktionen hjälper inflammationen i foten att läka och lindrar på så sätt smärta, vilket även lindrar morgonsmärtan och stelhet.

Strumporna har en unik konstruktion som gör att de individuellt kan anpassas efter vilken sträckning man vill önskar eller behöver. Runt vaden sitter ett justerbart band som enkelt kan justeras vid behov. För att få mer sträckning så spänner man åt bandet och vid behov av mindre sträckning så släpper man kardborrbandet succesivt.

Nattstrumporna har ett främre tå-parti som är förstärkt under framfoten för att på bästa sätt sträcka hela framfoten. Strumporna har även ett antihalk-skydd under foten, för att ge stabilitet och trygghet om man behöver gå upp under natten, för exempelvis toalettbesök.

Strumporna är designade för att passa både vänster och högerfot och säljs styckvis.

CE-Märkt

Storleken är baserad på skostorlek:
Small/Medium motsvarar skostorlek 35-40
Large/X-Large motsvarar skostorlek 41-46

Nattstrumporna är ett effektivt sätt att behandla hälsporre, något som är viktigt när man försöker behandla besväret- Eftersom det både kan påskynda läkningen och minska besvär, smärta och andra obehag.

Mediroyal erbjuder produkter för att hjälpa dig med rehabilitering och att snabbare komma tillbaks efter en skada. Deras sortiment består utav ortopediska produkter som ger stöd till hela kroppen och alla produkter utvecklas med ambitionen att hjälpa dig att komma tillbaks efter skada eller sjukdom.