• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
liktorn-plåster-compeed.jpg
Svensktillverkade
liktorn-plåster-compeed.jpg

Compeed Liktornsplåster

119 kr

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Varumärke

Compeed

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Compeed Liktornsplåster är specifikt skapat för att både lindra och behandla smärta som skapas i samband med liktornar. Plåstret har en unik hydrokolloidteknik som fungerar likt en aktiv gels som förbättrar återfuktningen och hjälper den naturliga fuktbalansen att tryckavlasta och skydda mot friktion.

Plåstret lindrar smärtan och bidrar till att liktornen blir mjuk liktornen så att den uppmjukande delen kan filas bort. Samtidigt som plåstret ger optimal avlastning genom att skydda liktornen från tryck som kan ge blåsor, skavsår och andra obehag.

En förpackning innehåller 10 stycken plåster.

Tillverkas i Sverige 

Användning:
Applicera plåstret på ren och torr hud, undvik att röra den självhäftande delen av plåstret. Låt plåstret sitta kvar tills det börjar lossna av sig själv.

Om du är diabetiker bör du rådfråga din läkare innan användning, plåstret får inte användas på infekterade sår.

Compeed har produkter som har skapats för att ge snabb, diskret och effektiv lindring till olika fotproblem och besvär. Allt från att lindra liktorn och skoskav till att behandla hälsprickor och blåsor. Compeed har helt enkelt skapats för att både lindra och behandla olika besvär som just kan drabba fötterna.