• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
nagelsvampsbehandling-scholl.jpg
nagelsvampsbehandling-scholl.jpg

Scholl Nagelsvampbehandling

339 kr

Ej i lager

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Nagelsvampbehandling från Scholl Professional är ett unikt utformat och kliniskt testat medel för behandling av nagelsvamp. Den diskreta och enkla behandlingen bygger på en produktsammansättning särskilt framtagen för att kunna tränga djupt in i nageln och ha svampdödande effekt i den infekterade delen av nageln. Den hjälper även till att förebygga spridning av svampinfektionen och hindrar att besvären kommer tillbaka. Det är en effektiv, receptfri och vårdande lösning som kan användas i hemmet.

Produkten innehåller 5st nagelfilar för engångsbruk i en unik behållare som förhindrar att de använda nagelfilarna läggs tillbaka i höljet, samt en särskilt utvecklad nagelvätska.

Lämplig för behandling av lindrig nagelsvamp.

Nagelsvamp orsakas av angrepp av olika svamparter under nageln. Svampinfektionen överförs från person till person genom direktkontakt och kan smitta via mattor, strumpor och skor.

Symtom på nagelsvamp är gul-/brunaktig missfärgning av nageln, vita beläggningar på nagelns yta samt att nageln blir grövre, ojämn och mer skör. Om nagelsvamp ej behandlas kommer nageln i de flesta fall så småningom att smulas sönder och kan lossna från tån.

Såhär används produkten:

Fas 1: Behandlingsfas (4 veckor) - För att ta död på nagelsvampen
- Vecka 1: Fila nagelytan en gång i veckan. Kasta nagelfilen efter användning. Applicera nagelvätskan dagligen på den infekterade nageln.

Upprepa behandlingen vecka 2, 3 och 4.

Fas 2: Skyddande fas (9 månader) - för att förhindra spridning och att besvären kommer tillbaka
- Applicera vätskan på den infekterade nageln en gång i veckan under 9 månader eller till den missfärgade delen vuxit bort.

I slutet av behandlingsfasen minskar missfärgningen av nageln. Efter 9-12 månader, vilket är den genomsnittliga tiden för en människonagel att växa ut helt och hållet, kommer missfärgningen ha försvunnit och nageln återhämtat sig så att inga tecken på svampinfektion finns kvar.

DIABETIKER - Rådfråga läkare innan du använder produkten om du har diabetes då du kan behöva professionell behandling.

Producerad i Storbritannien 

Nagelsvamp är den vanligaste nagelsjukdomen och orsakas av angrepp av svamparter som finns under nageln. Nagelsvamp känns igenom genom att det finns en gul-/brunaktig missfärgning av nageln och vita beläggningar på nagelns yta samt att nageln blir grövre, ojämn och mer skör. Nagelsvamp på tår är vanligare än nagelsvamp på fingrar och nagelsvamp förekommer oftare hos män än hos kvinnor. Nagelsvamp drabbar oftast vuxna och risken att få nagelsvamp ökar med åldern då äldre personer har mer problem med blodcirkulationen men också att man får tjockare och mer långsamt växande naglar.

Scholls vision är att främja människors hälsa, komfort och välmående med början från fötterna. Därför erbjuder Scholl även inlägg och sulor för exempelvis pronation och smärta i hälen. Scholl erbjuder också ett stort sortiment utav praktiska fotvårdsprodukter. Scholl fotvård består bland annat utav fotfilar, mjukgörande krämer och allt du kan tänka dig behöva för ett avkopplande fotbad.