• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Varmt fotpaket för frusna fötter


Upplever du ofta att du är frusen och stel i fötterna? Med dessa tre utvalda produkter håller du dig varm och bekväm under de kallare månaderna.

Våra strumpor i en blandning av merinoull och bambuviskos tillsammans med ullsulorna ger en behagligt varm känsla i skorna, och det värmande fotbalsamet hjälper till att boosta cirkulationen.


https://www.minfot.se/pub_docs/files/paketpris-varma-fötter-merinostrumpor.jpg

🧦 Värmande strumpa

Våra kundfavoriter är designade i en blandning av merinoull och bambuviskos som värmer utan att kompromissa med andningsförmågan. De har också extra dämpning under fotsulan för en mjukare känsla i ditt steg.

https://www.minfot.se/pub_docs/files/paketpris-varma-fötter-ullsulor.jpg

👣 Ullsula för extra värme

Springyards ullsulor passar i alla skor och är perfekta när du vill lägga till en extra nivå av värme och komfort. Högkvalitativ ull ger naturlig värme och fuktreglering vilket håller dina fötter torra och varma i alla väder.

https://www.minfot.se/pub_docs/files/paketpris-varma-fötter-värmande-fotkräm.jpg

🌶️ Värmande fotbalsam

Med Gehwol Warming Balm stimulerar du blodcirkulationen i fötterna - perfekt att använda närsomhelst, året om. Massera in fotkrämen som sista steg i din fotvårdsrutin och känn en mild värme från ingredienser som kamfer och chili, samtidigt som den gör dina fötter mjuka och återfuktade.

PAKET Varma fötter