• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
fotriktiga-sneakers-ecco-Zipflex.jpg
fotriktiga-sneakers-ecco-Zipflex.jpg
herr-skor-zipflex-fotriktiga-sneakers.jpg
ecco-herr-storleksguide.jpg

ECCO RESALE Ecco Zipflex Herr MagnetMagnet TextileDritton

1 100 kr
1 700 kr

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Varumärke

ECCO

Kategorier

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

RESALE - Skornas skolåda skadad.
 
Vi på Minfot.se vill värna om miljön och tar därför ett nytt i initiativ när det gäller hanteringen utav våra produkter. När det gäller att hjälpa miljön så tror vi att det är många bäckar små som gäller, och där små ansträngningarna kan göra en stor skillnad. Därför har vi valt att starta RESALES. Där säljer vi produkter där varans utseende och kvalité är densamma som en ny, oanvänd produkt. Men varan kanske fattas sin förpackning, låda eller prislapp.

 __________________________________

Stötdämpande, lätta och flexibla sneakers från Ecco som ger dina fötter komfort, avlastning och ett skönare steg. 
 
Skorna passar lika bra till vardags, på jobbet eller på promenaden. Skornas innersula är framtagen för att ge dina fötter komfort och ett skönare steg. Därför passar skorna dig som går och står mycket, eller för dig som har besvär med ömma, trötta eller stumma fötter. 
 
Skorna är designade med ECCO DriTan som minskar vattenförbrukningen och kemikalier som annars används i garvningsprocessen, vilket i sin tur bidrar till att reducera miljöpåverkan.  
 
Skorna är designade på en zip-inspierar sula som är gjord i ett stycke för att ge komfort och ett skönare steg. Skornas yttersula är designad i gummi, som bidrar till att ge ett bra och stabilt grepp. Samtidigt som sulan absorberar de stötar som fötterna vanligtvis utsätts för. Genom att stötar effektivt absorberas så minimerar det de påfrestningar som fötterna dagligen utsätts för och ger en behaglig känsla till hela foten. I yttersulan så finns det även ett grönt parti, som är unikt framtagen för att ge dämpning till hela foten och mer svikt i steget. 
 
Normal läst
Färg: MagnetMagnet TextileDritton
Löstagbar fotbädd 
Överdel: Mocka, läder, textil 
Yttersula: Gummi