• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
pedag-tåavlastare.jpg
pedag-tåavlastare.jpg

Pedag Tåavlastare

99 kr

Skickas inom 2-5 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Tåavlastare från Pedag är en mjuk, smidig, tålig och slitstark gelkudde med smärtstillande effekt som skyddar främre delen av foten vid stortån och ger en behaglig känsla under exempelvis promenaden. Passande för dig som lider av hallux valgus. Kan med fördel kombineras med tådelare. Skonsam mot huden. Kudden har optimal passform tack vare det elastiska materialet. Lämplig för både män, kvinnor och barn.

Storlek: One size
Producerade i Tyskland

Observera: Denna produkt innehåller en kosmetisk olja som kan fläcka skorna. Använd därför strumpor, tights eller talk med denna produkt.

Skydda dina tår från skavsår och blåsor med tåskydd i mjuka och skyddande material. Tåspridare och tådelare skyddar från skav mellan tårna och är passande vid exempelvis hallux valgus och hammartå och känsliga fötter. 

Pedag tillverkar inlägg, sulor och andra hjälpmedel från som kan lindra och även förhindra diverse fotproblem. 

Hallux valgus uppstår på grund av en snedställning av stortån då denna pressar sig mot de övriga tårna. Stortån kan även gå över eller under de närmsta tårna. Snedställningen av storån leder till att stortåbenet trycks utåt, och en benig knöl bildas i samband med detta på fotens insida. Hallux valgus är inte nödvändigtvis smärtsamt, men då snedställningen förändrar fotens form kan det vara svårt att hitta skor med bra passform, och smärta kan således uppstå vid bärande av obekväma eller trånga skor.