• Fri frakt från 599kr
 • Snabb leverans - 1-3 dagar
 • Säker betalning via Klarna
bambu-kompressionstrumpa-doktorn-rekommenderar.jpg
Mängdrabatt
bambu-kompressionstrumpa-doktorn-rekommenderar.jpg

Doktorn Rekommenderar Kompressionsstrumpor Vita

139 kr

Storlekse storleksguide

Skickas inom 1-3 vardagar

 • truckFri frakt från 599 kr
 • truckHemleverans från 89 kr
 • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Köp fler - betala mindre

Rabatten dras automatiskt i kassan. Vid köp av flerpack gäller mängdrabatten från 3 förpackningar. Kan ej kombineras med redan nedsatta produkter eller andra rabattkoder.


 • KÖP 3
  10% RABATT


 • KÖP 5
  15% RABATT


 • KÖP 10
  20% RABATT


 • KÖP 20
  25% RABATT

Varumärke

Doktorn Rekommenderar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Storleksguide

Doktorn rekommenderar Kompressionsstrumpor Vita är stödstrumpor i bambu som både är sköna och bekväma. 

Doktorn rekommenderar Walking Bambu stödstrumpor i bambu är tillverkade av 100% biologiskt nedbrytbar och förnyelsebar bambuviskos. Bambun som används i tillverkningen växer helt organisk och skördas  på ett skonsamt sätt för miljön. Stödstrumpornas material är helt miljövänliga och har endast naturliga egenskaper, vilket gör att stödstrumpans material hålls fräscht samtidigt som huden hålls sval. Strumporna är också fuktighetsreglerande och har runda, lena fiber som är extra bra för dig som har känslig hud.

Stödstrumpornas material gör att de känns lyxiga och mjuka samtidigt som de är följsamma.

Färg: Vit
Kompressionsklass: 1 (16-18 mmHg)
Material: 50% viskos av bambu, 45% polyamid, 5% spandex.
Tvättråd: 40 grader
Produceras i Portugal

När du väljer storlek på stödstrumpor är det viktigt att utgå från storleksguiden. Ta dina vad- och ankelmått direkt på morgonen innan benen hinner svullna. Utgå sedan efter storleksguiden.

Doktorn rekommenderar är en serie stödstrumpor från Wiges som har kompression 16-18 mm HG vilket gör att stödstrumporna är perfekt som flygstrumpor för längre flygresor, lättare svullnad i ben och fötter och för att ge benen mer komfort. Stödstrumporna från Doktorn rekommenderar har utvecklats tillsammans med läkare, fotspecialister och erfarna textiltekniker. Strumporna har även gått igenom en mängd tester vid olika testinstitut och laborationer för att uppnå bästa passform och prestanda. 

Stödstrumpor som även kallas kompressionsstrumpor är ett klädesplagg som motverkar svullnader i benen, skapar ett bättre välbefinnande och samtidigt ger dina ben mer energi. Stödstrumpor är perfekt för dig som har ett jobb där du har mycket belastning på dina ben och får trötta fötter. Stödstrumpor kan du använda av flera olika anledningar, exempelvis under flygresor, om du är gravid eller har åderbrock.