• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Dolomite skor som håller länge

Här finner du högkvalitativa skor och kängor för friluftslivet från italienska varumärket Dolomite. Dolomite har över ett sekels erfarenhet av att utveckla och producera bra friluftsskor. Några fördelar med Dolomite skor:

- Ergonomiska skor
- Slitstarka skor
- God passform
- Lättviktiga skor
- Stötdämpande skor

Dolomite startades 1897 av blott 17-årige Giuseppe Garubio som ett skoföretag som tillverkade arbetsskor. I och med att alpina sporter tog fart på 1920-talet ökade försäljningen av bergsanpassade skor och kängor med bra grepp och god passform som är slitstarka. Idag erbjuder Dolomite ett brett utbud för utomhusaktiviteter allt från högfunktionella sportskor till kängor och skor för både skidåkning, klättring och vandring.

Dolomite har just rötterna i den italienska bergskedjan Dolomiterna där inspiration hämtas och kombineras med italiensk stil och design. Dolomite brinner för bergen och livsstilen det innebär där man är mycket utomhus och vandrar och promenerar. Under åren har Dolomite skapat sig en unik källa av kunskap inom området och genom erfarenhet och beslutsamhet utvecklat sina skor med ny teknik.

1 produkt

1 produkt

Du har sett 1 av 1 produkter