• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Fitflop

Här hittar bekväma, stötdämpande, mjuka skor och sandaler från Fitflop

Fitflop är det amerikanska varumärket som började 2007, då man såg ett behov på marknaden av att kombinera bekväma med snygga skor. Vilket resulterade i unika teknologier som är skapade av Dr. Kim Lilley som än idag leder och utvecklar Fitflops olika teknologier.

Kim Lilley har en doktorsexamen i biomekanik och har tillsammans med ett team skapar en biomekanisk fotbädd som är framtagen efter att de har studerat kroppens rörelser och fötters konstruktion. Det i sin tur skapade en fotbädd som är specifikt designad för att fördela vår kroppsvikt över hela fotens yta, viket inte bara avlstar fötterna, men också hela kroppen.

- Mjuka sandaler och skor
- Stötdämpande
- Unik Microwobbleboard™ teknologi
- Perfekt för dig som går och står mycket, eller som har besvär med ömma, trötta fötter.

Och det är precis denna teknologi som har gjort att Fitflop har fått sin framgångssaga. Teknologin kallas Microwobbleboard™ och ger dina fötter optimal stötdämpning i varje steg du tar och en mjuk, behaglig bas att gå och stå på.

Teknologin bidrar även till att öka kontaktytan mellan dina fötter och sulorna – vilket ger komfort och motverkar överbelastning i fötterna. Oavsett om det är skor eller sandaler som Fitflop gör så följer Fitflops vision med i varje modell. Fitflops vision är att designa skor som är innovativa och ger våra fötter mer frihet. Designen ska skapa det där lilla extra i vardagen och samtidigt bidra till ett bekvämare, aktivare och roligare vardag.

2 produkter

2 produkter

Du har sett 2 av 2 produkter