Fitflop Sandaler hos Minfot.se

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt från 399kr
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Fria byten
 
Priser inkl. moms
VISAR 1-4 (13)1 2 3 4 Sista 100 per sida

Fitflop Sandaler

Fitflop sandaler

Fitflop sandaler är lyxiga och bekväma skor. Fitflop sandaler och fitflops har en snygg design med bekväm och ergonomisk fotbädd. De tillverkar alla sina sandaler med Microwobbleboard-teknologi som ger dig optimal stötdämpning och behaglig komfort samt en jämnare tryckfördelning. Genom att omedelbart öka kontaktytan mellan fot och sula slipper du överbelastning i förfot och häl.

Fitflops vision är att designa skor som är innovativa och ger våra fötter mer frihet. Med detta i åtanke skapar Fitflop bekväma skor som är en unik mix av olika trender och stilar. Designen ska skapa det där lilla extra i vardagen och samtidigt bidra till ett bekvämare, aktivare och roligare vardag.

Fitflop är perfekt för alla somriga dagar. Fitflop ger dig möjligheten att låta dina fötter andas, vilket är ett måste under alla sommarens varma dagar. Beroende på vilken stil och smak du har så har Fitflop något för just din personlighet. Därför är några sandaler stilrena, enkla och passar till de flesta tillfällen. Medan andra fitflops är mer dekorativa och festliga, perfekta till sommarens alla firanden.