• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Joya

Här hittar du skor och sandaler från Joya så att du kan gå skönt och slippa fotproblem.

Joya skor är skorna som har blivit kända som ”må-bra” skon och startades i Schweiz av två innovativa entreprenörer.

-Skor med mjuk dämpning
-Skor för rygg- och ledproblem
-Skor för ömma och trötta fötter
-Naturlig gång och förbättrad kroppshållning
-Promenadskor
-Arbetsskor

Joya har några olika sultyper som är unika för deras skor. Dels Emotion och dels Motion.

Med skokategorin "EMOTION": Den mjukelastiska Joya-sulan absorberar varje slag och stöder därmed effektivt lindring av rygg och leder. Resultatet: en unik gångkomfort. Perfekt för människor som vill skämma bort sig själva och fötterna med en unikt mjuk vandringskänsla.

Anges med följande symbol:

Med skokategorin "MOTION": Joya har utvecklat skokategorin "MOTION" för att möjliggöra en aktiv gång. Den mjuka sultekniken har en muskelaktiverande rundad sula/midfoot roll - den så kallade "Activator".

Det geniala systemet stöder den naturliga rörelsesekvensen och hjälper till att automatiskt anta en mer aktiv hållning. Passar alla som fokuserar på sin fysiska kondition.

Anges med följande symbol:

De som startade Joya: Den ena är Karl Muller som kommer från familjen som startade Masai Barefoot Technology, skor som revolutionerade marknaden. Den andra är Claudio Minder och är känd i Schweiz som en mediaexpert. Deras ambition var att skapa skor som satte en ny standard inom komfort i kombination med hälsa och välbefinnande. Och det var med den ambitionen som Joya skor och sandaler föddes.

Idag är Joya kända världen över för att ge dina fötter en mjuk och unik känsla. Samtidigt som varumärket kombinerar ett modernt utseende med bekväm design där varje sko är designad med olika tekniker för att möta olika kunders behov.

Joya är även certifierade och rekommenderas av AGR, "Aktion Gesunder Rücken" som gynnar människors hälsa och lindrar smärta i och obehag i samband med ryggvärk. Därför har Joyas skor blivit populära hos dem som har besvär med ryggvärk, men också de som har fotproblem som fotsmärta och trötthetssyndrom i fötterna.

1 produkt

1 produkt

Du har sett 1 av 1 produkter