• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Mephisto

Här hittar du Mephistos skor som ger dina fötter komfort.

Mephisto startades 1965 av Martin Michaeli och Martin hade visionen att göra världens mest bekväma sko och det är en vision som lever kvar i varumärket än idag – och som leder produktionen.

- Fotriktiga skor
- Mjuk och dämpande fotbädd
- Designade för dig som vill gå skönt och bekvämt
- Designade för dig som lätt drabbas av ömma och trötta fötter
- Produceras i Frankrike, med högkvalitativa material och hantverk 

Mephistos fabrik och huvudkontor ligger i Frankrike, i staden Sarrebourg och i produktionen så gör man allt för att säkerställa en högkvalitativ produktion. Alla Mephistos skor produceras med noggrant utvalda material och många av modellerna produceras för hand i fabriken – allt för att ge dina fötter den bästa komforten.

Allt skinn som används i produktionen plockas för hand och varje Mephisto sko har en unik teknologi. Teknologin som finns i skorna är Mephistos unika Soft-Air teknologi som effektivt absorberar de stötar som fötterna utsätts för, vilket ger skön dämpning till fötterna och bidrar samtidigt till ett behagligare steg. På så sätt har Mephisto lyckats designa skor och sandaler som är bekväma, men som samtidigt inte kompromissar på stil eller design.

Mephisto passar dig som går och står mycket, som har besvär med ömma, trötta fötter - eller helt enkelt för dig som uppskattar bekväma sandaler i stilren design.

1975 så blev Mephisto ett världskänt varumärke, tack vare sina bekväma skor som bland annat blev populära att använda på promenaden, under träningen och under vandringen. Sedan dess så har Mephisto utökat ditt sortiment och har allt ifrån vackra sandaler till fotriktiga promenadskor – och idag så säljs Mephisto i över 70 länder.

2 produkter

2 produkter

Du har sett 2 av 2 produkter